Security aligned with sales

Loss prevention – Improving – Profit

Wie zijn we?

GENERATIE en DIVERSITEIT

GENERATIE en DIVERSITEIT

Sintos is een jong expertenbedrijf met 20 jaar ervaring in security solutions in diverse sectoren. Onze mensen zijn een doordachte mix van safety en security professionals, academici, juristen, economisten, psychologen, privédetectives en gewezen security installateurs.

PASSIE en GEDREVENHEID

PASSIE en GEDREVENHEID

Wij zijn gepassioneerd door de diversiteit van onze 2 werkdomeinen. Of het nu sleutelen is aan een concreet actieplan met impact op stock losses, of ons project is gericht op kostenreductie en efficiëntie binnen het security domein, we volgen constant nieuwe ontwikkelingen op, halen praktische elementen uit internationale, toegepaste studies en sleutelen dagelijks aan ‘best practices’ voor onze klanten.

RESPECT en BETROUWBAAR

RESPECT en BETROUWBAAR

Iedere klant heeft in zijn onderneming specifieke bedrijfsprocessen, een bijzondere identiteit en verweven cultuur die maken dat niet alles op dezelfde manier verloopt. Deze onderdelen en hun interactie, zijn voor Sintos cruciaal in vele opzichten. We houden niet van copy-past-gedrag, maar gaan voor kwalitatief maatwerk. Of we nu starten met het trainen van ‘the human capital’ of analyses genereren met complexe datamining-technieken, de oplossingen zullen passen in het groter geheel.

TOEKOMST en EERLIJK

TOEKOMST en EERLIJK

Ook wij willen ons kleine steentje bijdragen aan de maatschappelijke veiligheid. Binnen bedrijven en tussen personen ontwikkelen er zich vele vormen van criminaliteit en afwijkend gedrag. Aan Sintos om in eerste instantie te kiezen voor ‘preventie’ en ‘bewustwording’. Geen betoog voor angst en extreme risico’s, maar net voldoende security inzichten voor een veilige werk- en woonomgeving.

Waarom Sintos?

Wie is Sintos?

Sintos is een team van experten met 20 jaar ervaring in security-solutions.

Sterk gepassioneerd door de impact van verliescijfers volgen we nieuwe ontwikkelingen op, halen we praktische elementen uit internationale, toegepaste studies en sleutelen we dagelijks aan best practices voor onze klanten.

Met onze persoonlijke insteek en hands-on-mentaliteit streven we naar maatwerk. Of we nu starten met het trainen van ‘the human capital’ of analyses genereren met complexe datamining-technieken, de oplossingen worden steeds geoptimaliseerd naar de bedrijfscultuur en identiteit van de klant.