Security aligned with sales

Loss prevention – Improving – Profit

Onze missie

Wij zijn een business partner die focust op resultaat.

Voor Loss Prevention ligt dit in betere dervingcijfers. Dit verwezenlijken we vooral in het Retail landschap samen met “Selling & Operations”. Hiervoor werken we gebalanceerde toepassingen uit die we verweven in de verschillende bedrijfsonderdelen.

Onze klanten herkennen vooral “simplification / cost-benefit / daily business”.

Met andere woorden we garanderen meetbare oplossingen en een strategie met impact op het finale winstcijfer!

Voor Security betekent dit “cost-efficiency” gecombineerd met improvement. In 98% van de gevallen gebeurt dit met een doorgedreven sintos-check en eindigt dit in een verbeterd en geoptimaliseerd matching-principe.

Ons handelsmerk voor beide domeinen is een bedrijfsgeïntegreerde-security-norm (SIM).

Aan de hand van actieve, preventieve, reactieve en proactieve “checks” laten we de de klant zijn businessmodel en securitytoepassingen maximaal renderen in vaak concurrentiële markten.

Wie is Sintos?

Sintos is een team van experten met 20 jaar ervaring in security-solutions.

Sterk gepassioneerd door de impact van verliescijfers volgen we nieuwe ontwikkelingen op, halen we praktische elementen uit internationale, toegepaste studies en sleutelen we dagelijks aan best practices voor onze klanten.

Met onze persoonlijke insteek en hands-on-mentaliteit streven we naar maatwerk. Of we nu starten met het trainen van ‘the human capital’ of analyses genereren met complexe datamining-technieken, de oplossingen worden steeds geoptimaliseerd naar de bedrijfscultuur en identiteit van de klant.