Security aligned with sales

Loss prevention – Improving – Profit

ADVIES EN OPVOLGING

Ben je op zoek naar praktische richtlijnen voor tools die EN in lijn liggen met de wet EN toch werkbaar zijn op de vloer? Benieuwd of jouw beveiligingsmaatregelen de huidige time-stamp doorstaan?

Of het nu gaat over de vigerende wetgeving in de vorm van concrete regels voor je klanten, personeel of leveranciers met betrekking tot uitgangscontrole of toegangscontrole, of je wil een eenduidige aanpak rond interne en externe diefstal

SINTOS gaat voor transparante toepassingen die leiden tot resultaat in verschillende categorieën.

Wetgeving

SINTOS begeleidt en adviseert je in de vertaalslag van de actuele wetgevingen (GDPR, camera’s, private veiligheid, onderzoek) naar concrete spelregels die aansluiten bij jouw operations en businessplan.

  • Wist je dat uitgangscontrole niet kan worden uitgevoerd door personeel onderling? Ook niet met wederzijds akkoord en een goede verstandhouding met de syndicale partners.
  • Zeker dat jouw camerasysteem is aangegeven bij de overheid en kan worden gebruikt voor verschillende problemen?

Wil je meer weten over onze oplossingen en jarenlange ervaring in verschillende sectoren?

Contacteer ons dan snel!   

Bewaking

Vaak vragen onze klanten extra dienstverlening via bewakingsdiensten, maar worden deze op tijd gechallenged? De bewakingssector vraagt zelf naar duidelijke instructies en is op zoek naar optimalisatie en efficiëntie op het terrein.

Naast productiviteit gaat SINTOS aan de slag met duidelijke protocollen en  KPI’s zodat we resultaat kunnen aantonen.

Uit opdrachten op het terrein blijkt dat bewakingsagenten en supervisors vragende partij zijn voor een kritische en objectieve kijk. Enkele bewakingsfirma’s beschouwen SINTOS als een succes-partner voor hun klanten. Ze vinden het logisch dat hun way of working wordt gechallenged door een objectieve, externe, derde partij. 

Benieuwd naar een verkennend gesprek, neem contact op.

Beveiliging

In 90% van de gevallen stelt Sintos vast dat de klant: 

  • ofwel te veel betaalt voor wat hij nodig heeft, 
  • ofwel maar de helft haalt uit de capaciteit en toepassingen van (geïntegreerde) security middelen.

Vele van onze klanten betrouwen op de expertise van een installateur om een beveiligingsplan vorm te geven, zonder echt rekening te houden met hun inherente risico’s.  Vaak gaat dit over camera’s, toegangscontrole, perimeterbeveiliging of alarmsystemen (met biometrie) , …